Over ons

adoriginalsnl.com is een van de grootste nationale atletische schoenenwinkels die de nieuwste, de goedkoopste Adidas en New Balance sneakers aanbieden. We hebben een sterke fabriek, stabiele leveranciers, zodat ze altijd verschillende modellen, maten en kleuren van sneakers kunnen aanbieden. Partnering met onze gewaardeerde fabriek, bieden wij merkproducten met hoge kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, goede service, heeft een goede reputatie opgebouwd.

Wij streven ernaar om de meest concurrerende detailhandelaar van Adidas schoenen te zijn door ons assortiment van producten en service te verruimen. Wij zijn meer gericht op onze missie om de klantenservice te verbeteren, om u te voorzien van de nieuwste modellen, de goedkoopste prijs, de veiligste overbrenging , handiger, uitgebreider one-stop shopping, creëert u een aangename omgeving. Over deze In de loop der jaren blijven we ons assortiment producten uitbreiden en de dienstverlening uitbreiden om alle binnenlandse en internationale klanten te ontmoeten.

Wij gebruiken DHL, EMS, TNT en UPS, enz. Om de producten naar belangrijke bestemmingen te leveren, zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Groot-Brittannië. Deze gebieden zijn binnen enkele dagen de snelste op de UPS, waardoor het handig is voor u om uw producten groothandel orders te krijgen. We weten dat kwaliteiten, prijzen, levertijd, klantenservice wat u zich bezighoudt met de meeste. Zo hechten we al deze vier factoren grote betekenis aan om ons een klantvriendelijke online winkelwebsite te maken.

Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen, spanking is.
Wij garanderen dat items van een intieme natuur niet door iemand zijn gedragen.
Wij zijn gepassioneerd voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij kiezen voor de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
Wij zoeken de planeet om u de beste Adidas en New Balance schoenen te brengen
We brengen voortdurend nieuwe artikelen aan deze website toe, dus kom snel weer naar ons.

Als u vragen heeft, opmerkingen, of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring mogelijk heeft.