Levering

 

We hebben goede kennis van de scheepvaartroutes en kiezen voor het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de grote verzending, bieden wij 6 verzendmethodes: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten wij uw bestelling verwerken en al uw artikelen door middel van strikte kwaliteitscontroles testen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen. 

Totale levertijd = Verzendtijd + Bewerkingstijd 

Het duurt ongeveer een paar werkdagen voor de reis van onze faciliteiten naar uw bestemming. De vetste levertijd is 7 dagen. De exacte levertijd is gebaseerd op de verzendmaatschappij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) en de verzendmethode die u heeft gekozen.

Wij bieden snelle verzending aan. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met bevestiging dat uw goederen onderweg zijn, die ook een trackinglink bevat. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer! Elk verlies dat wordt veroorzaakt door het onjuiste ontvangeradres of contactnummer is op de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van voorraad beschikbaar. Als wij een probleem hebben met uw bestelling, zoals onbeschikbaarheid van een item, dan bellen wij u. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail, waarin u wordt verteld welke maatregelen we nemen. Sommige van onze leveringsmethoden laten het volledige spoor van uw zending van verzending tot en met afleveren en ondertekend door u. Wij gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te waarborgen. Onze kosten aan u omvatten alle verzendkosten, verpakkingen en verzekeringen tot de waarde van de goederen die u koopt. 

Verzendmethode Methode:

Standaard verzending: Regio met inbegrip van Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen. 

Tijd verwerken

1-3 werkdagen (sommige producten duurt 5 werkdagen).

Wat als je uit bent wanneer je bestelling aankomt?

Als u uit bent wanneer het pakket aankomt, zal uw postbode of koerier een kaart verlaten waarin u wordt verteld waar u uw discreet verpakt bestelling wilt afhalen

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde afleverbureau wordt gebracht, moet u uw pakket ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koerierdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of regelen om het te herlevert. 

Waar adoriginalsnl.com levert aan?

adoriginalsnl.com levert aan veel landen, zoals

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten veel andere!