Veel Gestelde Vragen

 

V: Hoe maak ik een account aan?

A: Gebruik de link 'Register' boven in het midden van onze website.
Volg dan gewoon de instructie om het opzetten van uw account te voltooien. Uw informatie wordt nooit aan een ander bedrijf verkocht en wordt volledig privé gehouden.

V: Is mijn persoonlijke informatie beveiligd?

A: adoriginalsnl.com gelooft in het leveren van een veilige en veilige winkelervaring voor alle klanten met stringente en effectieve beveiligingsmaatregelen op onze site. Het is ons beleid om geen particuliere informatie, zoals uw naam, creditcardnummer of adres aan derden te verkopen of anderszins uit te wisselen. Wij gebruiken VeriSign SSL om uw creditcardgegevens te verwerken.

V: Accepteert adoriginalsnl.com creditcards en betaalkaarten?

A: Wij accepteren Visa, MasterCard, American Express, Ontdek creditcards en betaalkaarten. Selecteer welke van deze u wilt gebruiken, voer dan het creditcardnummer, vervaldatum en CVV-code in. Het invoeren van uw creditcardgegevens op onze site is helemaal veilig.

V: Hoe weet ik dat mijn bestelling is geplaatst?

A: Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een bestellingsbevestiging per email.

V: Kan ik een wijziging maken in mijn bestelling, een item toevoegen of een adres correctie maken?

A: Vanwege ons hoge volume, worden alle bestellingen die met succes worden verwerkt, binnen enkele minuten direct naar de verzendvloer gestuurd, zodat de bestelling zo snel mogelijk naar u verzonden kan worden. Wij kunnen uw bestelling niet wijzigen of annuleren zodra deze is geplaatst en overgedragen aan ons magazijn. Zorg ervoor dat alle informatie correct is voordat u uw bestelling plaatst.

V: Wordt mijn volgnummer per e-mail verzonden zodra mijn bestelling wordt verzonden?

A: Ja, u heeft uw volgnummer gemaild zodra de bestelling is goedgekeurd om te verzenden, een volgnummer toegewezen en overhandigd aan het magazijn voor verzending. Let op: hoewel uw bestelling is gemarkeerd verzonden en u deze e-mailbevestiging ontvangt, kunt u maximaal 48 tot 72 uur voor het bijhouden van informatie beschikbaar zijn.

V: Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

A: Volg de link op uw bestandsbevestigingspagina bijgewerkt volgnummer of log in op uw account om de meest bijgewerkte bestelstatus te zien, of gewoon contact opnemen met onze klantenservice. We hebben ook live chat klantenservice vertegenwoordiger tijdens het bedrijfsuur van 9 tot 17 uur PST tijd maandag tot vrijdag.

V: Wat gebeurt er als ik mijn pakket niet krijg, maar fedex tracking zegt dat het is geleverd?

A: Klanten moeten onze Klantenservice bellen, zodat we een FedEx Claim kunnen indienen. Het duurt meestal 7 tot 14 werkdagen voor FedEx om de claim te verwerken. Als de claim is goedgekeurd, kan de klant een volledige terugbetaling krijgen of Forplay kan de bestelling opnieuw verzenden met de handtekening die nodig is. Als de claim niet door FedEx is goedgekeurd, ontvangt de klant de helft van de aankoopprijsbedrag als winkelkrediet.

V: Ik heb het verkeerde adres ingevuld, wat kan ik doen om het pakket naar het juiste adres te verzenden?

A: Wij kunnen geen bestelling wijzigen zodra deze is geplaatst en verzonden naar ons magazijn voor verzending. Echter, als uw bestelling al is verzonden, komt uw bestelling terug naar ons als onleverbaar. Een verzendkosten van $ 5,95 wordt afgetrokken van het kredietbedrag op alle niet-opgegeven en niet-leverbare orders.

V: Wanneer zal mijn bestelling aankomen?

A: De meeste kleding is op voorraad en wordt binnen 24 uur verzonden, binnen 2-10 werkdagen verzonden. U ontvangt een e-mail met de tracking informatie zodra uw bestelling is verzonden. Houd er rekening mee dat het 24 tot 48 uur kan duren voor het bijhouden van informatie die beschikbaar is bij de rederij.

Alle items die 'Ships in 3-4 business days' vermelden onder Add To Bag, nemen nog 3-4 werkdagen om onze faciliteit te verlaten. Deze items zijn niet beschikbaar om dezelfde dag te verzenden als de bestelling is geplaatst. Als er spoedige diensten worden geselecteerd voor deze items, komt het na de 3-4 werkdagen na verwerking in werking. Zie onze Verzendpagina voor meer verzendinformatie.

V: Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

A: Wij kunnen uw bestelling niet wijzigen of annuleren zodra deze aan ons magazijn is overhandigd. Het is onmogelijk om één bestelling uit honderden te vinden die op zending wachten.

Vanwege ons hoge volume, worden alle bestellingen die met succes verwerken worden, direct binnen de minuten na de bestelling geplaatst, direct naar de verzendvloer gestuurd om het zo snel mogelijk naar u te verzenden. Wij kunnen uw bestelling niet wijzigen of annuleren zodra deze is geplaatst en overgedragen aan ons magazijn. Zorg ervoor dat alle informatie correct is bij het plaatsen van uw bestelling.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u het artikel ruilen of retourneren (indien van toepassing). Zie voor meer informatie ons retour- / ruilbeleid.

V: Wat als het item dat ik heb gekocht niet past?

A: Als u niet tevreden bent met de pasvorm van uw artikel, kunt u het retourneren of ruilen. Alle retourzendingen moeten hun originele verpakking en labels bevatten. Echter, klanten zijn verantwoordelijk voor de retourpost en ervoor zorgen dat de artikelen worden teruggestuurd naar ons.

V: Hoe maak ik een retour?

A: Als u een retour wilt maken, retourneert u het object (en) met een kopie van de factuur en het formulier Retourvergunning. Retourzendingen kunnen worden verzonden naar het adres vermeld bovenaan de factuur. Zie voor meer informatie ons retour- / ruilbeleid.